Balul Bobocilor-ediția a IV-a

Elevii claselor a XII-a au organizat anul acesta Balul bobocilor de la Seminarul Teologic Liceal „Sf. Ioan Iacob” din Dorohoi. Joi, 6 noiembrie 2014, Sala Teatrului din municipiu a devenit neîncăpătoare pentru cei care au venit să urmărească și să încurajeze boboceii.Cele 8 perechi care s-au înscris în concurs, formate din elevi de la cele două profile, Pastorală și Filologie Bilingv, au avut de parcurs opt probe: Prezentare, Vals, Inteligență, Dans latino, Aptitudini, Dans rock„n roll, Convinge juriul și Dans popular.

Componența perechilor a fost următoarea:

Perechea nr.1: Narcisa Breha și Marius Iacob

Perechea nr.2: Laura Grierosu și Andrei Derscariu

Perechea nr.3: Diana Stan și Lucian Prodan

Perechea nr.4: Larisa Bajureanu și Ben Cracană

Perechea nr.5: Diana Ioniță și Alexandru Andriiței

Perechea nr.6: Iuliana Micuțaru și Gabriel Groza

Perechea nr.7: Alexandra Macovei și Bogdan Precob

Perechea nr.8: Larisa Purice și Cristian Tofan 

De-a lungul numeroaselor probe la care au fost supuși, bobocii și-au etalat aptitudinile de dansatori, soliști sau actori, primind la final note din partea juriului.

Concurența a fost înverșunată, juriul fiind pus în dificultate de talentul bobocilor de pe scenă, însă la final s-a decis ca Miss și Mister Boboc 2014 să fie Larisa Purice (IX B) și Cristian Tofan (IX A). De asemenea, Miss și Mister Popularitate 2014 au fost declarați elevii Alexandra Macovei (IX B) și Bogdan Precob (IX A), în urma voturilor primite în sală și pe pagina de Facebook special creată pentru acest eveniment.

De asemenea, între probele propuse pentru această ediție a Balului, au fost presărate numeroase pauze muzicale, momente umoristice și alte surprize, pregătite de elevii talentați de la Seminarul dorohoian.

Felicitări organizatorilor, iar bobocilor le dorim mult succes!

(Consilier educativ, Pr. Prof. Crețu Vasile Ionuț)