Balul bobocilor - ediția a șasea

Seria Balurilor Bobocilor a fost continuată de liceenii de la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi, vineri, 12 noiembrie 2016. Aceștia s-au întrecut în talent și aptitudini pentru obținerea titlul de cel mai iubit boboc al anului.

Seara a fost deschisă printr-un vals de excepție prezentat de Maria Magdalena Burduja și Cosmin Ungureanu și continuată de prima probă a concursului și anume „Proba de prezentare” prin care boboci au scos la lumină tot ce au mai bun pentru a câștiga titlul râvnit, exprimarea în rime fiind atuul principal al bobocilor.

Cele cinci perechi de boboci înscrise în competiție s-au întrecut în continuare în probe de dans cum ar fi: vals, rock and roll, dans popular. Proba de aptitudini a adus în scenă momente de teatru și mult umor, iar proba „surpriză” i-a pus pe concurenți în ipostaze amuzante, dovedindu-și îndemânarea, spiritul creativ, prin mai multe tipuri de dans alături de parteneri cu o portocală.

Emoțiile concurenților au fost presărate de momente artistice, de teatru, de interpretare, de cântec, de dans, de folclor aparținând foștilor sau actualilor elevi ai Seminarului Teologic din Dorohoi, printre care: Teodor Butescu, Elisabeta Munteanu, Maria-Magdalena Burduja, Diana Stan, Iordana Sinculei, Emanuela Gireadă, Alexandru Frantiuc, Diana Stan, Alexandra Muha, Cristian Tofan, Trupa Brothers/ALEPH, Grupul Vocal al clasei a XII-a pastorală, Cosmin Pleșca, Andreea Axînte și Florin Goian, Raluca Rumega, Ansamblul de dansuri „Romanița”.

 

Vezi cele cinci perechi înscrise în concurs:

Perechea nr. 1: Oana Ioniță și Florin Grierosu

Perechea nr. 2: Cosmina Ungureanu și Cristian Maleș

Perechea nr. 3: Eliz-Madlen Ifrim și Robert Enăchescu

Perechea nr. 4: Denisia Botoșineanu și Dragoș Ostafe

Perechea nr. 5: Petronela Axinte și Dumitru Ungureanu

Juriul a fost format din: prof. Constantin Muha - director al Seminarului Teologic Liceal „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi – președintele juriului, prof. Gianina Butescu, reprezentant al consiliului profesoral,  Daniela Ungureanu, reprezentant al comitetului de părinţi, inginer Liliana Crăciun, reprezentant al sponsorilor, Ana Pălie, reprezentant al sponsorilor, Cosmin Pleşca, elev în clasa a XII-a reprezentant al comitetului de organizare a Balului Bobocilor, ediţia a VI-a.

După încheierea tuturor probelor şi după momentele de deliberare ale juriului, bobocii care au primit titlul de Miss şi Mister Boboc au fost Petronela Axinte și Dumitru Ungureanu - Perechea nr. 5. În același timp, titlul de Miss şi Mister Popularitate a fost obținut de Eliz-Madlen Ifrim și Robert Enăchescu - Perechea nr. 3.

Celelalte perechi au fost premiate după cum urmează:

 

Cei mai veseli boboci: Perechea nr. 4

Cei mai creativi boboci: Perechea nr. 2

Cei mai rafinați boboci: Perechea nr. 1

Vezi toate fotografiile de la BALUL BOBOCILOR 2016 - AICI