Balul bobocilor - ediția a V-a

Seria Balurilor Bobocilor a fost continuată de liceenii de la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi, vineri, 13 noiembrie 2015. Aceștia s-au întrecut în talent și aptitudini pentru obținerea titlul de cel mai iubit boboc al anului.

Tinerii care anul trecut au obțiut titlul de Miss și Mister Boboc 2014 au deschis evenimentul printr-un moment de aducere-aminte în versuri, dar și printr-un vals de excepție. Exprimarea în rime a fost continuată de prima probă a concursului și anume „Proba de prezentare” prin care boboci au scos la lumină tot ce au mai bun pentru a câștiga titlul râvnit.

Cele șapte perechi de boboci înscrise în competiție s-au întrecut în continuare în mai multe probe de dans cum ar fi: vals, latino, dans la alegere, unde concurenții au optat pentru un moment de folclor, bachata sau rock`n roll. Proba de aptitudini, cea de spontaneitate, precum și proba „surpriză” i-a pus pe concurenți în diferite situații, dovedindu-și îndemânarea, spiritul creativ, inteligența.

Emoțiile concurenților au fost presărate de momente artistice, de teatru, de interpretare, de cântec, de dans aparținând foștilor sau actualilor elevi ai Seminarului Teologic din Dorohoi.

Vezi cele șapte perechi înscrise în concurs:

Perechea nr. 1: Precob Miruna și Axinte Cosmin Perechea nr. 2: Ilași Alexandru și Iordăchescu Gabriel Perechea nr. 3: Buțerchi Ioana și Butescu Teodor Perechea nr. 4: Sinculei Iordana și Iacob Ștefan Perechea nr. 5: Muha Alexandra și Fedor Andrei Perechea nr. 6: Țuculeanu Ramona și Samciuc Iulian Perechea nr. 7: Grigoriu Nicoleta și Frantiuc Alexandru

Juriul a fost format din: prof. Constantin Muha - director al Seminarului Teologic Liceal „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi, prof. Cătălin Budacă - reprezentant al consiliului profesoral, prof. Anamaria Dorohonceanu - reprezentant al consiliului profesoral, ing. Liliana Crăciun - reprezentant al sponsorilor S.C. Lias, Delia Abătăcesei - reprezentant al sponsorilor Delta CON, Cristina Zgâmbău – reprezentant al comitetului de părinți, Georgiana Opaschi – reprezentant al comitetului de organizare.

După încheierea tuturor probelor şi după momentele de deliberare ale juriului, bobocii care au primit titlul de Miss şi Mister Boboc au fost Muha Alexandra și Fedor Andrei - Perechea nr. 5. În același timp, titlul de Miss şi Mister Popularitate a fost obținut de Buțerchi Ioana și Butescu Teodor – Perechea nr. 3.

Celelalte perechi au fost premiate după cum urmează: Perechea nr. 4: Sinculei Iordana și Iacob Ștefan – cei mai creativi boboci Perechea nr. 1: Precob Miruna și Axinte Cosmin -  cei mai rafinați boboci Perechea nr. 7: Grigoriu Nicoleta și Frantiuc Alexandru – cel mai bun dans Perechea nr. 2: Postăvariu Alina și Iordăchescu Gabriel – cei mai descurcăreți boboci Perechea nr. 6: Țuculeanu Ramona și Samciuc Iulian – cei mai curajoși boboci