Daruri pentru cei mici de la oameni MARI

Chiar dacă pandemia dă bătăi de cap tuturor agenților economici care nu au ca activitate desfacerea de produse alimentare sau de primă necesitate, există și oameni care se gândesc la aproapele, mai ales în vremuri grele.

În ciuda greutăților întâmpinate din cauza închiderii magazinelor, doamna Tatiana Lupăștean, administrator  al  S.C. UNIRII SRL Dorohoi, impresionată fiind de anvergura proiectului  noii cantine de la Seminarul Teologic Liceal „Sf. Ioan Iacob” din Dorohoi, a donat jucării și ansamble de joacă pentru spațiul dedicat copiilor, care urmează a fi amenajat în incinta cantinei.

Va fi un loc în care copiii care-și vor aniversa zilele de naștere sau onomasticile în sala de mese a cantinei, își vor putea completa meniul alimentar cu „o porție serioasă  de joacă”.

Părintele director Constantin Muha aduce sincere mulțumiri doamnei Tatiana Lupăștean, una dintre persoanele care au luptat și luptă pentru bunăstarea Dorohoiului și  pentru ca în librăriile coordonate de dumneaei,  copiii să găsească articole școlare cu mult  mai ieftine decât la marile lanțuri de magazine, din marile orașe. Părintele director adresează un îndemn pe această cale tuturor dorohoienilor, ca pentru anul școlar 2020-2021 să facă cumpărăturile privind rechizitele și alte articole pentru școală de la librăriile ”UNIRII” din Dorohoi.

Menționăm și faptul că firma doamnei Tatiana a susținut în permanență toate activitățile culturale ale copiilor din școlile din Dorohoi, din centrele de plasament și compexurile de apartamente, ca și taberele  cu tinerii din zona Dorohoi: Dealu Mare, Hilișeu Horia, Iezer, Ibănești, Dumbrăvița, Fundu Herții, Baranca(Cristinești), Racovăț, Smârdan, Ionășeni, etc.