Grupul Vocal Simbol

Grupul vocal instrumental „Simbol” este alcătuit din elevi de la cele două profile și a fost înființat de prof. Daniel Hariga. În prezent, grupul este coordonat de prof. Răzvan Sarafim.

 

Membrii grupului au avut prezențe scenice la numeroase activități desfășurate în școală sau în afara școlii, reprezentând o adevărată încântare pentru publicul spectator. Tinerii seminariști au interpretat de-a lungul timpului melodii din folclorul popular românesc, colinde și alte melodii deosebite.

În luna decembrie a anului 2014 în Protopopiatul Hârlău a avut loc întâlnirea membrilor ATOR, conferențiar fiind P. Cuv. părinte Protos.Nicodim Petre. La finalul conferinței, Grupul vocal-instrumental „Simbol”, coordonat de domnul Prof. Daniel Hariga, alături de corurile „Haris”, dirijat de Părintele director Constantin Muha și „Harisma” dirijat de elevul Răzvan Sarafim, au prezentat un colaj de colinde românești, încântând pe toți cei prezenți la conferință.

11 decembrie 2014 - Hârlău

Pe 20 decembrie 2016 a avut loc tradiționalul Concert de colinde „Crăciunul – bucurie sfântă” susținut de Corul Haris, dirijat de pr. prof. Constantin Muha, Corul psaltic „Agnus” dirijat de elevul Cezar Murariu. Pe scenă a evoluat și Grupul vocal-instrumental „Simbol”, dirijat de domnul prof. Daniel Hariga.

20 decembrie 2016, Concert de colinde-Sala Teatrului, Dorohoi