Revedere Promoția 1999-2004

Revederea de 10 ani a promoției 1999-2004

Într-un cadru festiv, luni, 30 iunie 2014, a avut loc Revederea de 10 ani de la absolvirea Seminarului a Promoției 1999-2004. Festivitatea a debutat cu Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, oficiată în Paraclisul Seminarului de către un sobor de preoți și diaconi, profesori și elevi deopotrivă, avându-l ca protos pe P. C. Pr. Prof. Constantin Muha, directorul instituției, cel care a fost de altfel și dirigintele acestei promoții.

Sărbătoarea a continuat în Sala de festivități, cu prezentarea unui film realizat din fotografii-amintiri din anii de Seminar, care a stârnit emoții profunde în sufletele celor prezenți.

Foștii elevi și-au prezentat apoi realizările din cei 10 ani și planurile pentru viitor, apoi au mulțumit profesorilor care i-au format pentru a fi buni creștini și slujitori ai altarelor. Profesorii și-au amintit cu drag de cei care le-au fost elevi și care acum au revenit cu emoție în școala care i-a pregătit pentru viață.

S-au depănat amintiri, peripeții și întâmplări din anii de Seminar, și totodată s-au făcut planuri pentru revederile următoare.

Consilier educativ, Pr. Prof. Crețu Vasile Ionuț