Săptămâna Porților Deschise la Seminarul Dorohoian | Galerie FOTO

În perioada 8-12 mai 2017, Seminarul Teologic Liceal „Sf. Ioan Iacob”, prin Consiliul Școlar al Elevilor, a organizat „Zilele porților deschise”, pentru toți cei interesați să cunoască această instituție de învățământ. Elevii claselor a VIII-a, care au pășit pragul Seminarului au fost informați cu privire la oferta educațională pentru anul școlar 2017-2018 și au descoperit criteriile de admitere, condițiile de studiu, cazare și recreere pe care această instituție le oferă. 

Oaspeţii au vizitat spațiile școlare: sala de festivități „Pimen Mitropolitul”, paraclisul „Sf. Ioan Iacob”, biblioteca „Pr. Dumitru Furtună” și Centrul tematic „Ion Creangă” și au purtat dialoguri cu elevii și profesorii de la Seminar. Cu acest prilej, Consiliul Școlar al Elevilor a organizat ateliere de lucru în cadrul Cercului artistic, Cluburilor de Literatură, Jurnalism, Spiritualitate, Corul Haris, etc. 

Admiterea la Seminarul Teologic Dorohoi la cele două profile – Teologie Pastorală și Filologie Bilingv, se va desfășura după următorul program: 
22-23 mai 2017 - înscrieri; 
24-27 mai 2017 - probele de aptitudini; 
29 mai 2017 - afișarea rezultatelor la probele de aptitudini/ Depunerea contestațiilor la probele de aptitudini; 
31 mai 2017 - afișarea rezultatelor finale. 

Mai multe detalii se pot găsi pe www.seminaruldorohoi.ro/admitere, la sediul Seminarului din Dorohoi, strada Poștei nr. 14, sau la telefon 0231611961.

(Consilier educativ, Pr. Crețu Vasile Ionuț)