Un zâmbet și un gând frumos pentru mama

Vineri, 9 martie 2018, Sala Teatrului din Dorohoi a găzduit cea de-a XV-a ediție a spectacolului „Un zâmbet și un gând frumos pentru mama”, organizat și prezentat de membrii Cenaclului „Haris”de la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Iacob”, coordonați de doamna Cristina Ionela Ignat, profesor de Limba Română.

Elevii seminariști au interpretat numeroase melodii dedicate mamelor și au încântat publicul cu câteva momente umoristice.În încheierea spectacolului, pe scenă au urcat membrii Ansamblului de dansuri „Romanița”, coordonat de elevul Ilie Cristian Tofan, cu o suită de dansuri populare.

Pe scenă au evoluat:

  • Roxana Prodan
  • Ecaterina Muha 
  • Ionuț Aungurence

Absolvenți ai Seminarului, în prezent studenți, care au dorit să prezinte și ei câteva mărțișoare speciale pentru cele mai iubite ființe de pe pământ.Sala Teatrului a fost împodobită în mod deosebit de membrii Cercului Artistic din cadrul Seminarului, coordonați de eleva Elena Darie. Părintele Constantin Muha, directorul Seminarului, a mulțumit tuturor elevilor care au evoluat pe scenă și au adus câteva momente de bucurie în sufletele tuturor celor prezenți.