Informare privind gradul de vaccinare impotriva Covid-19 in randul personalului angajat al Seminarului – 03.11.2021

Informare privind gradul de vaccinare împotriva Covid-19 în rândul personalului angajat

în cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi și

a structurilor arondate (Grădinița cu P.N. nr. 4 Dorohoi și Grădinița cu P.P. nr. 6 Dorohoi)

Potrivit informațiilor colectate la nivelul unității de învățământ, rata generală de vaccinare împotriva Covid-19 a angajaților este următoarea:

· 60,00% cadre didactice de predare vaccinate împotriva Covid-19, reprezentând 21 de persoane, din totalul celor 35 cadre didactice de predare cu norma de bază și/sau plata cu ora în cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi și a structurilor arondate (Grădinița cu P.N. nr. 4 Dorohoi și Grădinița cu P.P. nr. 6 Dorohoi)

· 50,00% personal didactic auxiliar vaccinat împotriva Covid-19, reprezentând 4 persoane, din totalul celor 8 din cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi și a structurilor arondate (Grădinița cu P.N. nr. 4 Dorohoi și Grădinița cu P.P. nr. 6 Dorohoi).

· 52,94% personal nedidactic vaccinat împotriva Covid-19, reprezentând 9 persoane, din totalul celor 17 din cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi și a structurilor arondate (Grădinița cu P.N. nr. 4 Dorohoi și Grădinița cu P.P. nr. 6 Dorohoi).

Această informare se transmite procentual și numeric, astăzi 03 noiembrie 2021, raportată la numărul total de angajați/ instituție, cu respectarea tuturor reglementărilor GDPR.