Informare privind gradul de vaccinare_certificat COVD in randul personalului angajat - 05.11.2021

Informare privind gradul de vaccinare împotriva Covid-19/ certificat COVID în rândul personalului angajat

în cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi și

a structurilor arondate (Grădinița cu P.N. nr. 4 Dorohoi și Grădinița cu P.P. nr. 6 Dorohoi)

Potrivit informațiilor colectate la nivelul unității de învățământ, rata generală de vaccinare împotriva Covid-19 a angajaților este următoarea:

· 62,85% cadre didactice de predare vaccinate împotriva Covid-19/certificat COVID, reprezentând 21 persoane vaccinate și 1 persoană cu certificat COVID, din totalul celor 35 cadre didactice de predare cu norma de bază și/sau plata cu ora în cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi și a structurilor arondate (Grădinița cu P.N. nr. 4 Dorohoi și Grădinița cu P.P. nr. 6 Dorohoi)

· 71,42% personal didactic auxiliar vaccinat împotriva Covid-19/certificat COVID, reprezentând 3 persoane vaccinate și 2 persoane cu certificat COVID, din totalul celor 7 din cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi și a structurilor arondate (Grădinița cu P.N. nr. 4 Dorohoi și Grădinița cu P.P. nr. 6 Dorohoi).

· 52,94% personal nedidactic vaccinat împotriva Covid-19/certificat COVID, reprezentând 9 persoane vaccinate, din totalul celor 17 din cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi și a structurilor arondate (Grădinița cu P.N. nr. 4 Dorohoi și Grădinița cu P.P. nr. 6 Dorohoi).

61,01% Procent TOTAL personal/unitate vaccinat împotriva Covid-19/certificat COVID reprezentând                 33 persoane vaccinate și 3 persoane cu certificat COVID, din totalul celor 59 persoane încadrate cu norma de bază și/sau plata cu ora / cumul în cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi și a structurilor arondate (Grădinița cu P.N. nr. 4 Dorohoi și Grădinița cu P.P. nr. 6 Dorohoi).

Această informare se transmite procentual și numeric, astăzi 05 noiembrie 2021, raportată la numărul total de angajați/ instituție, cu respectarea tuturor reglementărilor GDPR.